Tedd fel
a pozitív szemüveget!

Micsoda forma


Az Audi e-tron formájában első tisztán elektromos hajtásrendszerű sorozatgyártású modelljét mutatja be a négykarikás márka. A felsőkategóriájú SUV-modell két elektromos motorja együttesen akár 300 kilowatt rendszerteljesítményt kínál, s az elektromos összkerékhajtással mindenfajta úton és terepen optimális menettulajdonságokat biztosítanak. Az otthoni és útközbeni töltésre kialakított teljes körű kínálat eredményeképpen az ügyfelek kompromisszumok nélkül közlekedhetnek tisztán elektromos hajtással.
 
Az Audi e-tron a családi és szabadidős programok ideális SUV modellje. Hosszúsága 4901, szélessége 1935, míg magassága 1616 milliméter. Térkínálata és kényelme a négykarikás márka felsőkategóriájú modelljeire jellemző módon különösen bőséges és színvonalas. Hosszú, 2928 milliméteres tengelytávjával az Audi e-tron akár öt személy és csomagjaik számára is kényelmes helyet kínál. Csomagtartója 660 literes teljes térfogatával kiválóan alkalmas a hosszú utazásokra.
Az Audi e-tron az Audi-dizájn meghatározó formai nyelvezetét tükrözi, amelyet új, stílusteremtő részletmegoldásokkal fejleszt tovább, immár az elektromos korszakba. A márka SUV-modelljeire jellemzően az Audi e-tron függőleges lamellákkal kiformált, nyolcszögletű Singleframe hűtőráccsal készül. A már alapkivitelben LED-fényszórók alsó szegélye mentén négy-négy vízszintes motívum gondoskodik a nappali menetfény e-tron-specifikus rajzolatáról, a világítási kép így egyedi ismertetőjegyként is szolgál.
 
További meghatározó formai stílusjegy a körbefutó vállöv, amely a fényszóróktól az autó oldalain át, egészen a hátsó lámpatestekig futva kölcsönöz alacsony vizuális tömegközéppontot az autó számára. A küszöbök környezetének az ajtóburkolatok fekete betétjeivel összeállított, kifejező formavilága jól érzékelteti, hol helyezkedik el az akkumulátor és ezzel a jármű energiaközpontja. A tetővonal alacsonyan ível az izmos hatást keltő karosszériatörzs felett, amely a kerekek feletti jellegzetes quattro-domborulatokkal, valamint a hangsúlyos D-oszlopokkal és alsó védőlemezekkel egyértelmű SUV-jegyeket hordoz.
 
 
Az Audi e-tron plasztikusan kiformált hátuljának hosszú tetőlégterelő és széles diffúzor biztosít sportos megjelenést. Az Audi csúcsmodelljeinek jellegzetes stílusjegye a LED-technikájú hátsó lámpatesteket összekötő fénycsík. A hátsó helyzetjelzők vízszintes elrendezésükkel a nappali menetfény grafikájára rímelnek, míg a diffúzorelem négy keresztirányú bordája a kipufogócsövek hiányát és ezzel a tisztán elektromos hajtást hangsúlyozza.
 
 
Az Audi e-tron palettáján összesen tizenkét külső szín sorakozik, köztük az exkluzív Antigua-kék árnyalattal. Az elektromos töltőcsatlakozó fedelén, illetve opcióként a féknyergeken megjelenő e-tron feliratok a nagyfeszültség jellegzetes narancsszínében tűnnek fel. A kerékjárat- és küszöbbortások eltérő színárnyalatban erősítik a terepes összhatást.


Vissza

Essilor Opticlub OOK Press Konica Minolta CSD Mini Maui Jim