Tedd fel
a pozitív szemüveget!

A luxus nagykövete


Van úgy, hogy az arisztokrata külső, a barokkos megjelenés nem öncélú pozőrködés. Ha az értékesített termékek minősége magas, az a minimumnak tűnik, hogy a vásárlókat, ügyfeleket kiszolgáló üzlet felzárkózik e teljesítményhez. A győri Trend Optika szalonjában néztünk szét
 
Győr történelmi belvárosában járunk. Az itt terpeszkedő méltóságteljes utcák és az ide települni szándékozó, az optikai szolgáltatások legmagasabb szintjét kínáló szaküzlet konkrét feladatot adtak, egyértelműen meghatározták az enteriőr tervezőjének, Csiszér Tamásnak a feladatát. Kihívást inkább a megfelelő színek, árnyalatok, illetve az optimális felépítés, elrendezés jelentett.
 
A magas színvonalú szemüvegekhez és optikai szolgáltatásokhoz a legjobb párosításnak a barokk stílus színpadra szólítása tűnt. A szalon világos, csillogó márvány burkolata jó felütés, a középbarnák és bézsek árnyalatai pedig remekül szolgálják az exkluzivitást. A csillárok, a lámpák, a túldíszített székek és asztalok, a bemutatópolcok aranyló keretei mind a jeles stílus gyermekei. Az optikai szalonok által igényelt erőteljes megvilágítást persze nem bízhatta az egykorvolt évszázadokat idéző gyertyákra a tervező, e célt elsősorban a háttérben húzódó spotok biztosítják.
 
A forma és a tartalom jó együttállása egy nívós díj képében meghozta az eredményt: a Trend Optika elnyerte a magyarországi Luxury Ambassador minősítést: „A Luxottica minősítő rendszere azokat az optikákat ismeri el Luxury Ambassador (A luxus nagykövete) minősítéssel, amelyek kialakításukkal, választékukkal, szaktudásukkal és szolgáltatásaikkal méltón képviselik a divatmárkák szellemiségét.”
 
 
Mindazoknak, akik szemüvegek, napszemüvegek, és persze a szemészeti vizsgálatok kapcsán elkötelezettek a magas minőség iránt, a győri Trend Optika remek választás lehet.
 
 


Vissza

Essilor Opticlub OOK Press Konica Minolta CSD Mini Maui Jim